Punt-international d.o.o.

Smokuč 48A
4274 Žirovnica

TEL: 041 221 308

informacije
pon - pet: 08:00 - 16:00

Konstruiranje

Z veseljem vam ponujamo svoje strokovne storitve za tehnični izris in pripravo na rezanje pločevine. Naša ekipa strokovnjakov je pripravljena zagotoviti natančne in visokokakovostne tehnične risbe, ki vam bodo pomagale pri optimizaciji proizvodnje in zmanjšanju odpadkov.

Ponujamo vam naslednje storitve:

  1. Tehnični izris rezanja pločevine: Naši strokovnjaki bodo pripravili natančne in podrobne tehnične risbe za rezanje pločevine. Upoštevali bomo vaše zahteve in specifikacije ter se osredotočili na doseganje najboljše učinkovitosti pri rezanju pločevine.
  2. Optimizacija materiala: Pomagali vam bomo pri izboru pravilne velikosti in oblike pločevine, da boste lahko zmanjšali odpadke in prihranili pri materialih.
  3. Prilagodljivost: Naša ekipa je prilagodljiva in bo sodelovala z vami, da doseže vaše cilje.
  4. Hitra izvedba: Razumemo, kako pomembno je, da imate tehnične risbe pravočasno. Zavezujemo se, da bomo vaš projekt izvedli v dogovorjenem časovnem okviru.

Za več informacij in ponudbo se obrnite na nas na kontakt ali telefon. Z veseljem se bomo pogovorili o vaših potrebah in vam pripravili natančno ponudbo.

Izdelujemo tehnično pripravo za izrez kot tudi pred osnutke, da si lažje vizualizirate projekt… npr hišne ograje.

Hvala, ker ste se odločili za sodelovanje z nami. Veselimo se, da vam bomo pomagali pri izvedbi vašega projekta tehničnega izrisa rezanja pločevine.

Facebook
Email
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print

Več storitev